Kom i form med 5 2 kuren

lk12

dengodekur.dk kan du læse om 5 2 kuren, hvor du kan spise alt og stadig tabe dig. Det virker urealistisk, men det er sandt. Du kan gå ned i kilo – uden at ændre din livsstil som sådan. Du skal ikke gå rundt og sulte dig. 5 2 kuren er egentlig ret nem, du skal faste 2 dage om ugen. Du kan selv bestemme hvilke dage du faster, men hvis du er begynder er det måske en god idé at faste med et par dages mellemrum, således vil kroppen vende sig til forandringerne uden at det giver gener.

At tabe sig er ikke noget der skal prioriteres kun fordi man skal se smuk og pæn ud, men det skal prioriteres for ens sundhed. Sundhed er noget unikt vi har, det er ikke noget man altid lige kan gå ind og fikse – men mange sygdomme kan forebygges. Forebyggelse kan ske blandt andet ved at have et normalt BMI. Overvægt er ikke normalt, det er tegn på overforbrug og ofte dårlige spise- og drikkevaner. Det kan være svært at ændre fra den ene dag til den anden dag, men det behøver du nødvendigvis heller ikke for at tabe dig – 5 2 kuren kan hjælpe dig med at komme ned i kilo.

5 2 kuren er fleksibel og du vil på kort tid se små resultater. Allerede få uger efter vil du kunne se små resultater – og det er fantastisk. De fleste der har tabt sig med denne 5 2 kur, har ikke taget på igen efter kuren. Det betyder simpelthen, at når du først har smidt kiloene, så kommer de ikke, det er et permanent tabt.

Tab dig og få større selvtillid

Forskning tyder på at overvægtige og svært overvægtige mennesker har et lavere selvværd i forhold til mennesker med normal vægt. Dårligt selvværd og dårligt selvtillid kan påvirke ens sociale kompetencer. Derfor kan det betale sig at tabe – også er det kun en fordel at det er en nem slankekur. Du skal ikke lære nye vanskelige retter eller ændrer dine spisevaner. Du skal ikke proppe dig selv med piller eller lignende. Du skal faste 2 gange om ugen også vente at der sker noget magisk. Du taber dig! 

Det bliver ikke lettere end 5 2 kuren, du bestemmer selv hvilke dage du faster, du bestemmer selv hvilke tidspunkt du vil spise på dagen og hvordan du vil tilrettelægge dine måltider. Der er ikke noget krav om, at du ikke må indtage særlige fødevarer – det betyder også at du ikke skal tælle kalorier hver evig evigste dag. Så du kan nok ikke finde en mere lige til måde at tabe dig på.

Med 5 2 kuren skal du ikke sige `nej tak` til dessert. Du kan spise dessert og stadig tabe dig – det er bare for lækkert.

Læs mere her og få ro i maven. Hvis du har luft i maven eller hvis du har en irriteret tyktarm, så kan low Fodmap diet hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.