Vælg den rette skægtrimmer for at vedligeholde dit look

lk12

Som mand er det blevet mere eftertragtet og normalt, at man går mere op i sit udseende, end man gjorde det for bare 5 eller 10 år siden. I det daglige bruger de fleste mænd en skraber eller en barbermaskine for at holde styr på skægget, dog har disse værktøjet begrænsede muligheder, hvis man stiler efter et bestemt look.
Nogle mænd har det bedst med, at skægget er fuldstændig væk og ansigtet er glat som en nyvasket babynumse, i disse tilfælde er skraberen det ideelle valg, da den ikke efterlader nogle skægstubbe, før de vokser ud igen.
Andre mænd kan godt lide, at der er lidt tekstur og stil over deres skæg på bestemte områder i ansigtet, her er barbermaskinen den ideelle løsning, da de fleste har flytbare blade, der kan justeres i forskellige højder for at skabe det perfekte look.
Sidst men ikke mindst har man så de mænd, der gerne vil gå den ekstra mil for at få deres ønskede look af perfektion. I disse tilfælde handler det nærmest om at give sit skæg en bestemt frisure, hvorfor en skægtrimmer, er det ideelle valg til løsningen.

Hvilken skægtrimmer skal du vælge?

Der findes mange forskellige skægtrimmere på markedet, hvorfor det kan være svært at finde og købe den helt rette til opgaven. Mænd går meget op i deres værktøj og en skægtrimmer er ikke undtagelsen, der bekræfter reglen.
For at vælge den rette skægtrimmer, må man selvfølgelig undersøge, hvad man kan få på markedet. Her er Skægtrimmer.dk den ideelle mulighed for at se udvalget og derefter kunne gå i dybden og vælge blandt de fem bedste, man finder.
Det handler dog ikke kun om at kigge efter bestemte mærker, eller pris, når man leder efter en god skægtrimmer. Man må også tænke over sine behov, og derfor udvælge den trimmer man ønsker, baseret på de funktioner den har.
Har man et look, der kræver at man kan studse skægget i forskellige længder, bør man vælge en trimmer, der har en funktion, der gør det muligt at studse helt ned til omkring 1 mm. i længden. Derudover skal man vælge om ens trimmer skal være med eller uden ledning, da denne kan komplicere ens daglige eller ugentlige rutine med at trimme skægget. Skæg vokser ikke altid som man ønsker det, derfor skal man have en trimmer, der kan holde skik på de stridslystne hår.

Andre ting, du kan købe for at gøre dit skæglook perfekt

Skægpleje er i de senere år blevet en trend hos mange mænd. Især dem, der holder af at have langt eller semilangt skæg. Derfor bugner markedet nu med lækre produkter, man kan købe og bruge til at pleje ens skæg.
Nogle af disse produkter er skægolie, speciel shampoo, skægtrimmere, skægsakse, skægpynt og endda forskellige nips som julekugler og glimmer. Mulighederne er nærmest uendelige når det kommer til at skabe dét look man ønsker at vise omverdenen. Noget af det første som folk ser hos ens mand er hans skæg – hold det lækkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.