Sexlegetøj kan gøre lidt ekstra ved sexlivet

lk12

Det er dejligt at have sex, men nogle gange kan det godt blive for ensformigt. Sådan er der i hvert fald nogle par, der har det og de prøver derfor at gøre lidt ekstra ved deres sexliv.
Du og din partner kan gøre det samme. Der findes mange måder at gøre det på, så hvis I har lyst til at prøve noget nyt og teste hinandens grænser, så kan I købe sexlegetøj. I kan komme tættere på hinanden, da I lærer mere om hinanden på denne måde.
Det kan være sjovt at prøve noget nyt, men I skal selvfølgelig også være enige om, hvad I skal prøve. Det er meget sjovere, hvis I begge to har lyst til det. Undersøg hvad I kan få og find ud af med hinanden, om det er noget, som I har lyst til og hvis ikke, så findes der mange andre ting.

Prøv noget nyt med sexlegetøj

Det bliver ikke svært at finde noget nyt, som I kan prøve sammen, da der findes så mange forskellige muligheder. I kan prøve at købe nogle latexdragter. Her findes der flere forskellige og de findes i forskellige farver. De er meget tætsiddende og det er der nogle, der finder meget interessant.
I kan også prøve at købe nogle sexspil. Her kan I få nogle, som fortæller jer, hvilken stilling I skal prøve eller hvor I skal prøve den. Dette er også en form for sexlegetøj og det er en god måde at starte på. Det kan være, at I ender med at skulle prøve en stilling, som I ikke lige har prøvet før og I bliver derfor mere åbne overfor hinanden og I er friske på at prøve lidt mere.

Sexgynger giver jer nye muligheder

Sexgynger er også meget populære. Her kan I få mange forskellige slags. Har I ikke så meget plads i lejligheden, så kan I prøve at finde en, som I nemt kan pakke væk igen. Så kan den ligge i et skab, til I skal bruge den.
I kan også have den til at hænge fremme hele tiden, for så kan I bruge den med det samme I har lyst og I skal ikke til at finde den frem.
Sexgynger giver muligheder for helt nye stillinger og I får det helt sikkert sjovt, når I prøver den. Det er sjovt med den slags sexlegetøj, for man kommer til at prøve noget nyt og man lærer hinandens grænser at kende.

Lær hinanden bedre at kende

Husk at tal med hinanden om, hvad I har lyst til at prøve og hvilke fantasier I har. Det er muligt, at den anden ikke har de samme tanker, men det bringer jer tættere sammen. Det er dejligt at dele den slags tanker og vide, at man altid kan tale med sin partner om sine fantasier. Så tøv ikke med at bringe din fantasi om sexlegetøj på banen, da det kan være, at du får lov til at udleve dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.