Sådan køber du bedst din kontorstol

lk12

Det med at købe en kontorstol er ikke noget man gør så tit, og derfor er det heller ikke noget man ved hvordan man gør smartest. For hvordan køber man egentlig bedst sin kontorstol? Er det ved at gå ned i den lokale butik? Eller at tage ud til IKEA? Eller måske noget helt tredje?

Det og meget mere kan du læse om i denne artikel.

Kontorstole køb – hvorfor er det vigtigt?

Til at starte med kan man jo spørge sig selv om hvorfor det overhovedet er vigtigt det her med køb af kontorstole? For hvordan er kontorstole køb forskelligt fra så mange andre køb, og hvorfor betyder det noget?

Det første spørgsmål går på hvorfor det overhovedet er vigtigt at købe en god kontorstol, og her er der flere argumenter. Det første er at det er noget du sidder i mange timer hver evig eneste dag, og derfor skal det også være noget der er i orden. Det gælder om at finde en stol der er ergonomisk korrekt sådan at du ikke skader din ryg, og så gælder det om at finde en stol der kan justeres op og ned, sådan at den kan tilpasses det skrivebord du sidder ved.

Og så gælder det selvfølgelig også om at finde en stol der er lækker at se på, og en der passer ind i indretningen af resten af kontoret.

Allerede her kan man jo godt se at det er vigtigt at være omhyggelig med hvilken stol det er man vælger, det er simpelthen en beslutning der er for vigtig til at man bare kan købe et eller andet tilfældigt.

Men der er en grund mere.

For lad os sige at du kun skal købe en enkelt stol. Så er det rart at kunne spare 500 kr. ved at købe den et lidt billigere sted, men det er ikke en nødvendighed. Men hvad nu hvis du skal købe 10? Så er de 500 kroner per stol pludseligt blevet til 5.000 kr., og de er altså rare at spare. Eller hvis du skal købe 100 nye stole – så er der virkelig tale om penge der gør en forskel, og så giver det rigtig god mening at undersøge markedet grundigt inden du køber.

Hvor skal jeg købe min kontorstol?

Helt præcis hvor du skal købe din kontorstol afhænger lidt af hvor mange du skal have. Hvis du skal købe en enkelt kontorstol kan det nok bedst betale sig at finde en webshop og se om du kan finde et godt tilbud der, evt. se om du kan finde noget prissammenligning hvis du har et mærke eller en model du særligt godt kunne tænke dig.

Men hvis du skal købe en 10-20 stykker er det også en god ide at finde en webshop, men i stedet for bare at købe dem så prøv at skriv til dem og hør hvilken form for rabat de kan tilbyde nu hvor du skal have så mange. Skriv gerne til et par stykker, sådan at du kan sammenligne og spille dem lidt ud mod hinanden.

Hvis du derimod skal op at have de 100 stole vi snakkede om før kan du stadig godt kontakte webshops, men det er også en god ide at kontakte større forhandlere og engros virksomheder og høre hvad de kan tilbyde dig, for i så store mængder er priser og levering noget lidt andet – det er de færreste webshops der lige har 100 på lager af hver model, så det er ikke engang sikkert de kan levere.

Det var et par gode råd til hvordan du bedst køber din kontorstol – god fornøjelse med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *