Med en liste over ledige domæner har du overblikket

lk12

På mange websites vil det være sådan, at du er nødt til at søge på et domæne for at komme frem til en liste over ledige domæner, hvilket ikke er dårligt i sig selv. Men hvis du absolut ingen ide har om hvilket domæne du ønsker så kan det godt være, at du får brug for en liste over ledige domæner, som du kan scrolle igennem for at få inspiration.

Få inspiration med liste over ledige domæner

Det, som du kan gøre er så at gå ind på denne hjemmeside, som rent faktisk tilbyder dette og som rent faktisk kan give dig en liste over ledige domæner som du så kan kigge på. Måske har du hverken en idé til hvad du vil have, at din virksomhed skal sælge, producere eller levere, eller hvad den skal hedde. Alle disse ting kan du faktisk blive klogere på hvis bare du går ind og finder en liste over ledige domæner. For ofte er det sådan, at man har brug for forskellige kreative input for at man kan tænke, hvilket er meget normalt for rigtigt mange mennesker at have det sådan. Det kan være at der skals å lidt til, at man blot for set nogle ord, eller mange vælger faktisk også at blive inspireret ved bare at zappe rundt på fjernsynet for på den måde bliver man udsat for input, som ens hjerne ikke kan undgå at tage stilling til.

Lidt på samme måde fungerer det med en liste over ledige domæner, som man netop også kan bruge som en slags idegenerator. Det kan være, at denne liste over ledige domæner indeholder flere hundrede forskellige domæner, og måske endda tusinder. For at begrænse sig lidt kan man dog vælge et yndlingsbogstav således, at man ikke får en liste med samtlige domæner, men blot med nogle udvalgte. For en kreativ proces kan hurtigt blive ødelagt af at få alt for mange input da dette faktisk kan gøre, at det bliver for meget for et individ at tage stilling til, hvorfor man bare bør sørge for at man begrænser sig bare en lille smule.

 

På en liste over ledige domæner kan man vælge

Når man så finder et domæne som man kan lide så er man allerede ret langt. Det er man især, hvis det er et domæne, som der kan betyde mange ting. At vælge noget meget specifikt gør, at man allerede når man har valgt det pågældende domæne mere eller mindre har valgt, hvad man skal gøre i ens firma. Men hvis man derimod vælger et domæne, som har et generelt navn, så som bæredygtighedaltid så kan dette dække over mange forskellige ting, og det er en god ting. Det er det især, hvis man for eksempel ved, at bæredygtighed er noget, som man vil beskæftige sig med i form af et eller andet i ens virksomhed. For så kan detaljerne altid komme bagefter. På den måde bliver en liste over ledige domæner til en inspiration for ens virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.