En hoptimist til enhver lejlighed

lk12

I 70’erne var hoptimisterne en fast bestanddel af indretningen i mange danske hjem. Den første hoptimist så dagens lys i 1968 og deres popularitet var stor i de kommende år. Storhedstiden var dog kort, og den sidste hoptimist blev produceret i 1974. Der gik mange år, hvor den før så populære hoptimist var bandlyst i indretningen.

I 2009 blev figuren relanceret og pludselig var figuren populær endnu en gang. Designet indbyder til leg og er et festligt indspark i en hver indretning. Hoptimisterne findes i dag i et hav af forskellige udgaver, former og farver. Du kan derfor nemt finde lige præcis den hoptimist, der passer ind i din indretning og smag. Den klassiske hoptimist kaldes bimble. Køb f.eks. Bimble rød, hvis du vil have lidt et lille kulørt indslag i din indretning. Besøg den officielle side for hoptimisterne, hvis du vil have yderligere inspiration og viden om dette fine produkt.

Hoptimister til specielle lejligheder

Der findes som sagt et hav af forskellige hoptimister. Den klassiske bimble kommer i mange forskellige farver. Der er designet forskellige hoptimister til forskellige lejligheder. Du kan f.eks. købe en studenter hoptimist, som er den perfekte gave til studenten. Denne hoptimist kommer i de to klassiske studenterhuefarver – rød og blå. Hoptimisten har selvfølgelig en fin studenterhue på.

Du kan også købe en hoptimist til din elskede. Denne særlige hoptimist er udsmykket med et fint hjerte og teksten ’I LOVE U’. Hvis du skal til bryllupsfest, ville en hoptimist være en oplagt gave. Køb en brudegom hoptimist og en brude hoptimist og spred lidt glæde på det forelskede pars store dag.

Hoptimisterne findes også i en særlig supporter udgave. Disse hoptimister er udsmykket, så de ligner supportere for 12 forskellige danske fodbold klubber. Disse hoptimister er en perfekt gave til manden, der aldrig rigtig ønsker sig noget. Køb en hoptimst, der repræsenterer hans yndlingsklub. Hoptimisterne er lavet i farver, der repræsenterer spilleruniformerne i de 12 klubber. Dertil har hoptimsterne to hænder på hovedet, som skal symbolisere den klassiske klaphat. Herpå er logoet placeret fra de 12 forskellige klubber.

Hoptimister til højtider

Efterhånden er der blevet lanceret mange hoptimister til de store højtider – jul og påske. Jule hoptimsterne er udviklet med hensyn til de klassiske farver og former, der hører julen til. Du kan købe en julemands hoptimist, en snemands hoptimist og en rensdyrs hoptimist. Figurerne fås i den klassiske udgave, der har fødder og kan stå selv. Du kan også få de fine hoptimister i en julekugle udgave, lige til at hænge på juletræet.

Designet på påske hoptimisterne er præget af de klassiske påskefarver – gul, hvid og grøn. Du kan købe kyllinge hoptimister, kanin hoptimister, og fåre hoptimister. Figurerne findes i en lille og stor udgave. Selvom du måske ikke er typen, der pynter op til påsken, er figurerne søde og vil pynte i ethvert hjem. Selvom figurerne hører påsken til, er der ingen der siger, at du ikke kan have dem oppe hele året rundt. De vil pynte både i april og i september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *