Billige skøder og advokater

lk12

Gerda og Hans er et af de mange danske ægtepar som har lidt svært ved at kunne gennemskue alle disse nye regler som der er kommet over de seneste år, i det danske samfund. Det er egentlig ikke fordi de ikke har erfaring med at klare sig selv i det danske samfund. Hans er en 80 årig ældre herre som gik på pension for cirka 15 år siden. I sin arbejdstid har han faktisk arbejdet som jurist så man skulle tro at det afklaret en del af de større spørgsmål som han har til regler og paragrafer. Og jo, det har da sin fordel at han har arbejdet som jurist i mere end halvtreds år. Det at læse og forstå regler og paragrafer blev gjort en hel del lettere for ham end for alle mulige andre, og derfor kunne han også klare det meste af papirarbejdet selv, når familien med Gerda og deres fire børn for eksempel skulle flytte i nyt hus, eller familien gerne ville investerer i en ny bil.

Spar penge og find dit skøde på nettet

På denne måde så sparede de en hel masse penge i forhold til hvad normale mennesker gjorde, som var nød til at hyre en revisor eller en jurist til at læse og forklare regler, men også i den grad for at lave diverse skøder, som i mange tilfælde faktisk var det Aller dyreste skøder at lave. Så på sin hvis troede Hans at han havde sit på sit rene da han og konen skulle flytte fra deres gamle parcelhus i Greve til noget lidt mere ældrevenligt inden i byen, tæt på deres børn, som de ikke så så meget mere på grund af den lange afstand fra Greve til København. Problemet for han var bare at reglerne og paragrafferne var lavet så meget om, at da han satte sig ned på sin bagdel for at gennemgå salgs papirerne og de skøder som mægleren havde sendt ham, at de føltes for ham, at de ligeså så godt kunne havde skrevet det på Kinesisk eller et andet sprog som han ikke mestrede. Men han havde jo brug for at skulle i gennem alle disse forskelige skøder, på trods af hans uvillighed til at kalde på hjælp fandt han et billigt skøde på nettet. Dette hjalp hans søn ham med at finde.

Du kan spare mange penge ved at finde din advokat på nettet

På nettet fik han hjælp til at finde præcis det rigtige skøde til en helt ok pris, og han blev meget glad da han også fandt en advokat pris på samme side, som var helt og igennem til at betale for ham og konen. Gerda blev også glad for tanken, da hun i længere tid var ked af at Hans på den måde skulle slide sig op ved at lave dokumenter i stedet for at nyde sit otium.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.