5 fede julegaver til manden der har alt

lk12

Har du stadig ikke fået købt de sidste julegaver og ender gaven til manden altid med at blive det samme? Så læs med her og få nogle fede idéer til hvad du kan købe til ham der har alt. Eller næsten alt.

Fede gadgets

Er din mand vild med sjove og anderledes gadgets? Hvad så med at investere i et fedt Segboard? Det vil en hver drengerøv uden tvivl blive glad for. Man kan bruge det til at komme fra A til B eller bare som et cool gadget. Det er et fedt stykke legetøj, også for en voksen mand. Den fungerer i stil med en den såkaldte Segway, bare uden at man holder fast i et håndtag. Det er desuden langt billigere at erhverve sig et Segboard frem for en Segway, men mindst lige så sjovt. Se her hvor man kan få fat i boardet. Hvis han ikke lige er typen der kaster sig ud på en Segway, så kan det være at han ville være interesseret i et lækkert herreur. Det er de færreste mænd der kan lide at gå med smykker, da mange mener at det er for feminint. Et herreur burde dog være en hver mands eje da det er stilet at gå med et fedt ur. Et herreur er et vigtigt mandligt accessory, ligesom det for en kvinde kan være en dyr taske eller et par flotte ørenringe.

Stilede støvler eller løbetøj

Mangler din mand et par lækre vinterstøvler er det helt sikkert også en god idé at kaste sine penge efter. De kan peppe et hvert outfit op og er samtidig med til at holde fødderne varme i den kolde vintertid. De er altså både praktiske men også super fede hvis han går bare lidt op i sin stil. Dyrker din mand meget sport, for eksempel i form af løb, så kan et par løbebukser lige være gaven for ham. Man kan få løbebukser med vindstopper som holder den kolde luft ude. Bukserne skal samtidig være svedabsorberede så man ikke bliver kold undervejs når sveden begynder at melde sin ankomst. Især her i den kolde tid er der ikke noget værre end skal skulle løbe i et par kolde klamme bokser. Så er man i hvert fald sikret sig en god omgang influenza. Der er masser af løbeudstyr selv den mest garvede løber vil blive glad for.

Det kan også være at du skal investere i en lækker morgenkåbe. Der er intet dejligere end at vågne op om morgenen i en varm seng og så tage en blød og varm morgenkåbe på. De er ofte foret med frotte indvendigt som kan holde en varm selv i det koldeste hus. Det er hygge på højt plan i de kolde vintermåneder. Her er der en webshop med herretøj hvor du kan få mange flere fede idéer til hvad du kan købe til ham der har alt. På Trustpilot kan du desuden se hvad andre har skrevet om butikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.