Disse lande skal du besøge når du backpacker

lk12

Backpacking er et ekstremt populært valg, som træffes af mange unde mennesker. De fleste tager, når de er færdige med gymnasiet, et sabbatår, hvor de arbejder og tager ud og rejser. Man kan selvfølgelig rejse mange forskellige steder hen, men rigtig mange vælger at tage til Asien, og besøge en masse forskellige lande derovre. Og det er der en masse gode grunde til. Det er blandt andet rigtig billigt at leve derovre, hvor man kan spise sig mæt for meget meget få penge, hver dag. Desuden er det anderledes end at tage på interrail ned gennem Europa for eksempel, da den asiatiske kultur er så forskellig fra den europæiske. Det er da også sjældent, at man hører andet end gode historier fra de rejsende når de kommer hjem.

Problemet når man skal planlægge sin tur til Asien, det bliver dog helt sikkert at udvælge, hvilke lande man skal besøge. Der er så mange fantastiske lande, men man har desværre nok hverken tid eller råd til at besøge dem alle. Man skal derfor vælge lidt ud. Her kommer nogle bud til nogle lande, som du i hvert fald burde overveje at besøge.

Thailand

Et af de mest besøgte asiatiske lande. Og det må der jo være en grund til. Thailand har utrolig meget at byde på nemlig – for det første har de Bangkok, som er en kæmpe stor og fantastisk by, og hvis man vil shoppe så skal man ikke rundt om mange gadehjørner, før man finder mange kæmpe store indkøbscentre. Hvis man dog ikke er så meget til det, skal man forsøge at finde nogle af de mindre befærdede steder. I hvert fald de steder, hvor der ikke er lige så mange turister. På den måde får man også oplevet det mere autentiske Thailand, hvilket kan være en stor oplevelse.

Når man skal finde et fly til Thailand, som kan betale sig at flyve med, kan det godt være svært. Der er mange forskellige at vælge mellem, så man kan hurtigt give tabt. Man kan dog bruge rejsepriser.dk, som er en hjemmeside, der hjælper en med at finde flybilletter. Her kan man hurtigt finde de billigste.

Vietnam

Vietnam er også et populært sted at tage hen, når man skal ud og backpacke. Og det er forståeligt. Vietnam er et fantastisk land ligesom Thailand, hvor du er garanteret en masse fantastisk oplevelser. Hvis man kan finde nogle af de steder, hvor der ikke er helt så mange turister, så kan man godt forberede sig på at blive overvældet. Den måde vietnameserne lever på, og den måde de opfører sig overfor gæster er fantastisk.

I Vietnam er der også flere forskellige ture, som man burde overveje at tage på. Der er motorcykel ture, og så er der bare ganske almindelige ture. Det er en fantastisk måde at komme rundt og se meget forskelligt at Vietnam på. Finder man det rigtige sted, kan man også få lov til at overnatte hos nogle lokale. Det giver et fabelagtigt indblik, i det at være vietnameser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.