Tips til hvordan du gør dit spisebord smukkere med keramik fra Kähler

lk12

Kählers keramik har efterhånden været populært længe. Med det tidløse design kan du finde produkter af høj kvalitet, som du ikke bliver træt af at se på i længden. Med de mange forskellige farver og designs, der ses i Kähler universet, kan du helt sikkert finde noget, der passer lige til din smag. Hvis du ønsker at imponere dine middagsgæster, er tallerkner, kopper, skåle og fade fra Kähler Mano serien en smuk og unik løsning. Mano serien er designet af Jeanette List Amstrup. Nedenfor kan du se en liste med information om de forskellige Mano produkter, der alle er præget af et design, som gør op med de klassiske runde og skarpe former. Vejledende priser og produkter er taget fra sortimentet på KopK.dk.

Tallerkener

Tallerknerne har en diameter på 22 cm og vil derfor typisk blive brugt som frokosttallerken eller som et lille fad. Tallerknerne fås i farverne blomme, hvid, grøn, støvet gul, turkis, sort, rød og jade og har en pris på 149,95 kr.

Kopper

Kopperne har et flot design, og de er meget komfortable at holde ved grundet den bølgede form. Koppen kan indeholde 34 cl og har en højde på 8,5 cm samt en diameter på 8,3 cm. Kopperne fås i jade, gul, grøn, turkis, sort og hvid. En sød og rund kop, der holder din kaffe varm til en pris på 149,95 kr.

Skåle

Mano skålende fås i to forskellige størrelser. Den mindste skål er 6,5 cm høj og 14,5 cm i diameteren. Prisen for denne er 169.95, Den store skål er 22,5 cm i højden og 25 cm i diameteren og har en pris på 299,95. Skålene fås i farverne violet, støvet gul, sort, hvid, turkis, jade og grøn. Der er også muligt at få skåle med låg. Disse har en pris på henholdsvis 249,95 kr. og 399,95 kr.

Kander

Mano serien har også kander i to forskellige størrelser. Kanderne er ideelle til mælk, fløde, juice eller lignende. Kanderne fås med en højde på enten 21 cm eller 15 cm og har en pris på henholdsvis 249,95 kr. og 199,95 kr. Kandernes fås i hvid, grøn, støvet gul, turkis og jade.

Vaser

Hvis du ønsker at pryde dit spisebord yderligere, kan du altid finde et godt tilbud på Kähler vaser, der ligeledes findes i mange forskellige farver og størrelser. Her starter priserne fra 129,95 kr.

 

Med ovenstående produkter vil du med garanti kunne pryde dit spisebord med smukt keramik i mange forskellige farver og faconer. Ved at mikse farver og faconer kan du dække dit spisebord på din egen måde og gør middagsoplevelsen unik fra gang til gang. Lad dig inspirere af Kählers univers på KopK.dk, og inspirer andre med dine løsninger.

Hvis du allerede har et stel, men stadig ønsker at få et strejf af Kählers farver og faconer ind i indretningen kan du altid tage et kig på KopK.dk og blive inspireret af de mange forskellige produkter. På hjemmesiden kan du finde alt fra toiletbørster til opbevaring af store såvel som små ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.