Sælg dit hus – Sådan sikrer du den bedste boligpris

lk12

Når du skal sælge dit hus, kan det være besværlig at gennemskue, hvilke aspekter der har størst gennemslagskraft over for den potentielle køber. Nogle af disse kan påvirkes mens andre er eksterne og dermed ikke kan ændres af sælgeren. En af de statistisk mest effektive løsninger er at få din bolig til at fremstå præsentabel på en imødekommende måde, der får køberen til at føle sig godt tilpas i situationen.

Der er flere ting, du kan gøre for at hæve prisen på din bolig. Markedet er fyldt med lækre boliger, og for at du kan konkurrere, er det nødvendigt at fremvise din bolig efter det potentiale der er. En af de mest effektive foranstaltninger du kan foretage dig er udskiftning af nedslidt og forældet vvs. Formålet med at flytte ind i et nyt hus er, at det skal være nyt. Ingen gider flytte ind i noget gammelt lort, så når du overvejer at sælge, kan du dermed med fordel udskifte det gamle vvs med nye materialer. Denne udskiftning behøver ikke være omkostningsfuld for dig men vil i de fleste tilfælde hæve husprisen så meget, at det faktisk ender med, at det giver en økonomisk gevinst. Inspiration til istandsættelse af boligens vvs kan findes på http://www.billigvvs.dk/

Udnyt boligens potentiale

Foruden en istandsættelse af gammelt inventar kan du med fordel fremstille boligen præsentabel, når den skal vises frem for de potentielle købere. Dette kan gøres på mange måder, men overordnet set skal du vise boligen fra dens bedste side. Som et eksempel kan du holde huset pænt og rent og sørge for, at din indretning ikke fremstår kluntet eller ufornuftig.

Benytter du dig af en ejendomsmægler vil du med garanti også få besked på at pynte huset med nye blomster og andre lækre pyntegenstande. Dette vil fremhæve husets skønne potentiale og give køberen indtryk af, at huset er præsentabelt på stilrent. Som udgangspunkt er dette et salgstrick, men anskaffelse af blomster og andre pyntegenstande vil også komme dig til gode, da det jo er genstande, som du kan tage med når du flytter.

En særdeles effektiv salgsstrategi er at indrette boligen med smukke planter og blomster. Således udstråler boligen oseaner af liv, samtidig med at den inddrager skønne farver og et friskere og mere velduftende miljø. Valget af planter hviler alene på dig. Her skal du udvælge de planter, som komplimenterer din bolig bedst, og ud fra et objektivt synspunkt skal du vælge de planter, som enhver boligejer ville elske at have i sit nye hus. Inspiration til valg af planter, blomster og andre pyntegenstande kan du finde ved at klikke her. Her findes et bredt udvalg af alverdens pyntegenstande, og du vil med garanti kunne finde effekter, som vil både komplimentere og forhøje prisen på din bolig. Efter en formiddag med pyntning af hus og have synes boligprisen af gå fra at være bundet til markedsprisen til at være særdeles billig.

Alle kneb gælder, når det drejer sig om at sælge din bolig, og hvis det samtidig får køberen til at føle sig bedre tilpas, er resultatet givende for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.