Sådan ser du fjernsyn med stil

lk12

50 tommer, lædersofa og kolde øl. Dette lyder for mange, især mænd, som den ideelle opskrift på en fed herreaften med gutterne foran fjernsynet. Vi danskere elsker at se TV, hvad enten der er tale om sport, drama eller nyhederne – vi lapper det i os. Men hvordan går du fra en normal og kedelig stue, til et rum der oser af stemning og attitude? Læs med her og se hvilke ting, du skal have fat i for at skabe det perfekte lokale, hvor du kan se fjernsyn med stil.

En fed sofa giver sig selv

Når du skal se fjernsyn, skal det selvfølgelig ske i en fed sofa. Hvilket materiale sofaen skal bestå af, er dog op til dig. En gammel og stillet brun lædersofa er et sikkert valg, som med garanti vil give stemning. Der findes dog en række andre muligheder; fx en elegant stofsofa. Når du vælger din sofa, skal du dog sørge for, at sofaen er stor nok til, at dine bedste kammerater kan være der sammen med dig, når årets vigtigste kamp vises på fladskærmen.

Med sofaen på plads og velplaceret foran fjernsynet gælder det om at sikre mad- og drikke i linde strømme. Der findes nemlig ikke noget mere deprimerende end en god fodboldkamp uden øl og chips. Du kan sørge for fastfood og kolde bajere ved at investere i et luksuriøst mini køleskab. Hvis du rigtig skal flotte dig, kan du sågar erhverve dig dit eget fadølsanlæg. Med dette sikrer du ikke blot kolde øl, men også dine kammeraters beundring og en smule misundelse.

Find ro i fødderne

Inden du inviterer vennerne over til et par timers herre hygge, mangler du dog lige det sidste. For hvor skal både du og dine venners fødder hvile? Selvfølgelig på sofabordet? Væk er de dage, hvor kvinder skal forbyde jer at svinge fødderne op på sofabordet. Her er det jer mænd, der bestemmer. Det eneste I skal være opmærksomme på, er at I ikke ved uheld vælter en øl eller skålen med flæskesvær.

Vi foreslår derfor, at du tager dig sammen og køber et ordentligt sofabord. Du har ufatteligt mange muligheder, men vores anbefaling er helt klart, at du vælger et ovalt sofabord. Hvorfor, spørger du måske. Det er meget simpelt. Med et ovalt sofabord adskiller du dig fra mængden og viser, at det er dig, som er herren i eget hus. Den runde form sikrer desuden, at der er mere plads til makkerne i yderkanten af sofaen.

Når du kan krydse alle disse ting af din indkøbsliste, er du rigtig godt på vej til den perfekte TV oplevelse – uanset om du er sammen med venner eller alene. Vi vil for god ordens skyld nævne, at denne artikel forudsætter, at du har et fedt fjernsyn i forvejen. Hvis ikke dette er tilfældet, bør du som det første købe et. Her skal du følge den gamle læresætning: ”Jo større, jo bedre”. Dette er nemlig en universel sandhed, når det kommer til fjernsyn. Derudover kan du naturligvis kigge efter andre specifikation, såsom energimærke, LED kvalitet osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.