Derfor er en væglampe perfekt

By Horsemaster.dk / 9 måneder siden

Et kinesisk ordsprog siger, at ”det er bedst at tænde et stearinlys end at bande over mørket”. Vi siger ”det er bedst at tænde væglamper end at bande over mørket”.

Væglamper skaber en mere attraktiv stemning i stuen end det traditionelle lys i form af hænge- eller standerlamper. Du sparer plads og på den måde kan du få et ellers lille værelse til at virke større. Denne lampetype stråler på væggen over sofaen og er med til at skabe en hyggelig atmosfære i din personlige hjemmebiograf.

Med den helt rette lysdæmper til væglampen er du selv herre over lyset. Lysdæmperen hjælper dig til at justere dit lysniveau, hvad enten du skal bruge væglampen til. Det kunne for eksempel være, at du skal bruge lyset til at læse, og derfor har brug for et kraftigere lys. Eller det kan være du holder gyserfilmsaften med dine venner, og skal bruge en mere dæmpet og dunkel stemning. Alt dette – og meget mere – kan en væglampe med lysdæmper hjælpe dig med.

Hvilken stil er du til? Er du til moderne, klassisk, hightech, pangfarvede, runde, firkantede eller er du mere til et tidsløst design? Bare rolig. Væglamperne fås i alle farver og former, således du kan tilpasse lamperne til din stil. Et kæmpe udvalg af væglamper betyder alverden, det sikrer nemlig at man kan sætte sit eget personlige præg på indretningen. Rigtig mange forhandlere er super flinke til, at hjælpe med at få dig guidet hen til lige netop den væglampestil du søger.

Hvis du ikke har hænderne ordentligt skruet på, eller der ikke er gemt en god håndværker i dig, så kræver det næsten ingenting at ophænge en væglampe. Væglamperne er nemlig simple og de fleste producenter er gode til at rådgive dig om hvordan du problemfrit hænger dine væglamper op. De fleste kræver blot en skrue- og boremaskine, rawplugs og et par skruer at hænge lampen op på. Vær omhyggelig med at få målt op, således væglamperne hænger lige og ud fra hinanden. Som udgangspunkt skal lamperne hænges op, så der er sammenhæng mellem afstanden til væggens yderpunkter.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan Finder Du Det Rigtige Proteinpulver Og Kreatin

By Horsemaster.dk / 3 år siden

Når det kommer til proteinpulver og kreatin er der utroligt mange forhandlere om buddet, og det kan derfor være noget af en jungle at hitte rundt i de mange forskellige tilbud om større muskler, lavere priser og bedre smag end hos konkurrenten. For e...

CONTINUE READING

Comments : 0

Serie A: Hvilke hold er favoritter?

By Horsemaster.dk / 1 år siden

FODBOLD: Den 19. august blev Serie A sæsonen 2017/18 sparket i gang. Lidt over en måned inde i det italienske mesterskab tager vi nu et kig på, hvordan det går de forskellige hold, og hvem der er favoritter til at vinde Scudetto trofæet.  "Leonardo...

CONTINUE READING

Comments : 0

Mange undervurderer mulighederne for at tjene penge på valutahandel

By Horsemaster.dk / 11 måneder siden

Handel med optioner, valuta og deslige har altid haft et lettere blakket ry i Danmark. Det er en skam, da det har medført, at der er mange, der i dag undervurderer mulighederne for at tjene penge på valutahandel. Hvis du selv har gået med overvejelse...

CONTINUE READING

Comments : 0