Hvad bør man kigge efter, når man spiller på heste?

lk12

Hestesport har været inde et elevator-stadie, hvor det både er gået op og ned. Heldigvis er det på det seneste gået op igen, så der er kommet mere fokus og flere penge i hestesporten i Danmark.
Først og fremmest skyldes det nok, at man i 2018 valgte at liberalisere hestemarkedet, hvilket betyder, at det ikke længere er den gamle tipstjeneste, der har monopol på hestespil, men nu må alle andre udbydere som bl.a. bet365 være med på vognen.
Det var noget der skabte genlyd hos væddeløbsbanerne, hvor man især på Fyn håbede på, at liberaliseringen ville være med til, at der kom flere penge ind i sporten, som dermed kunne sikre sportens liv.
Det er dog ikke alle, der udelukkende går op i hestesporten på grund af selve løbet, men fordi, at det er underholdende, og der er mulighed for at kunne vinde en smule. I den anledning har vi valgt at kigge lidt på, hvad man som spiller bør kigge efter, hvis man gerne vil være bedre til at vinde på heste.

Kig på dens sko

Det kan faktisk have stor betydning alt efter, om en hest har sko på eller ej. Samtidig er det også vigtigt, om det er en ny beslutning, eller om den har gjort det fornyligt.
En hest der har smidt skoene i forhold til sidste løb, har faktisk mulighed for ofte at løbe et helt sekund hurtigere pr. km, og det betyder en del i sidste ende.
Skoene betyder derfor meget i hestesport, og ligesom i enhver form for spil på sport, så bør du altid lave din research grundigt og helt i dybden.

Hvordan er formen?

Du finder stort set alle tilgængelige statistikker på heste, og derfor er formen også noget, som du bør holde øje med. Har du kig på en hest, som måske har peaket i et par løb, og i de seneste er den sluttet dårligere, så bør du måske holde dig fra den.
Modsat er der en hest, der langsomt er blevet bedre og bedre, så kan det være, at den er på vej mod sin topform. Hold derfor altid øje med hestens form.

Banens længde

Det betyder uendelig meget hvilken længde banen har, og hvilken længde hesten plejer at løbe. En hest der vinder alt på 1.600 meter, kan sagtens være blandt de dårligere, når vi kigger på en bane, der har en længde på 2.600 meter.
Derfor skal du altid holde øje med banens længde, og hvad hesten plejer at løbe.

Hold øje med eksperttips

Hvis du stadig er nybegynder indenfor hestesporten, så kan det være en god ide at få hjælp fra andre. Disse andre personer kunne let være betting-eksperter, der spiller på heste.
Ved at læse deres ord og tanker omkring hestene, vil du have mulighed for enten at følge deres spil, eller også danne dit eget billede over, hvordan løbet kommer til at gå.
Du bør dog altid være kritisk, hvor det kan være, at en hestekspert-tipper har sin egen agenda. I Danmark er det nemlig sådan, at du først får det odds på hesten, når løbet begynder, så måske vil han prøve at få dig til at presset oddset op på en hest, som han selv spiller på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.