Den lille gave der gør forskellen

lk12

Verden er for mange mennesker et materielt sted. Vi køber og købe ting, vil gerne have det nyeste nye, smider det gamle ud som ikke er på mode længere eller blevet slidt. Dette er selvfølgelig overordnet set en glidebane, hvis man kun får glæde igennem sine materielle køb og ikke fokuserer på det som de vigtigste ting i livet, såsom kærlighed og ens nærmeste.

Men, den rette velvalgte gave på det helt rigtige tidspunkt kan alligevel gøre en stor forskel for eksempel i et parforhold. Man bliver ikke glad i et forhold, ikke i længden i hvert fald, hvis man bliver overøst med gaver juleaften eller på sin fødselsdag, hvis ikke man mærker nærværet og kærligheden i det daglige fra den som giver den. I sådan en situation vil glæden vil gaverne hurtigt forvandle sig til bitterhed. Men er forholdet kærligt og givende, man lytter til hinanden, støtter hinanden, overøser hinanden med opmærksomhed og fysisk kærlige, så kan den rette gave give det helt endnu et nyk opad.

Det er tanken der tæller

Hvis det er manden som skal købe til kvinden, så kan et forslag til en gave for eksempel være et par øreringe. De fleste kvinder er rigtig glad for smykker, så et par guldøreringe vil sikkert falde i god jord. Men det handler også meget om timingen. De fleste kvinder i et forhold forventer at få gaver til jul, deres fødselsdag og om ikke andet blomster på valentine’s dag. Men det er den uventede gave der tager flest kegler. Den flotte gave, som falder på en tilfældig weekend eller kedelig hverdag, hvor hun kommer hjem fra arbejde og måske har haft en stresset dag. En gave man får af ens partner bare fordi han/hun elsker en. Den slags gaver bliver man virkelig glad for. Det behøver ikke engang være en superdyr gave hver eneste gang fordi, i denne sammenhæng er det virkelig tanken der tæller. For selvom man bliver glad for gaven, så er det tanken om at den anden har tænkt på en uden anledning der betyder mest og gør en rigtig glad for den anden og det forhold man er i. I det omvendte scenarie vil mænd blive glad en ny plade, en billet til en fodbold kamp eller måske bare en lækker sixpack med øl. Kvinder vil også typisk blive glade for blomster og chokolade. Det behøver ikke at være så svært eller dyrt, men engang imellem må det selvfølgelig gerne være så ekstravagant som et par guld øreringe eller et flot ur.

Giv og bliv glad

Den som giver gaven vil også blive glad. Efterhånden som man bliver ældre og mere voksen, vil man opdage at man bliver lige så glad for at give gaver som at modtage dem. Det giver en god følelse i kroppen og sindet at se ens nærmeste blive så glad for en lille uventet gave. Men husk ikke at gøre det ikke så tit, at det bliver en vane og mister sin overraskelseseffekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.