3 forskellige typer online dating

lk12

1.Single.dk

Single.dk har siden 1999 bragt danske singler sammen. Single.dk har altså eksisteret i mange år og siden har vunder flere priser gennem tiden. Single.dk er på mange områder et meget klassisk datingsite.

Man opretter en profil, hvor man beskriver sig selv og samtidigt svarer på et par spørgsmål omkring interesser og holdninger. Man kan herefter søge rundt mellem alle sidens andre profiler. Siden foreslår også selv en række profiler, der kunne være interessante. Disse profiler blive nøje udvalgt af matchmaking-systemet på baggrund af de svar, man har givet på spørgsmålene omkring interesser og holdninger.

Når man har fundet en profil man kan lidt, så stiller Single.dk flere chatmuligheder til rådighed. Man kan sende en mail til den pågældende profil eller hvis han/hun er online, så er det muligt at livechatte. Single.dk har også lavet deres egen app som gratis kan downloades. På den måde har man altid adgang til sin profil og man kan date mens man er på farten.

  1. Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau.dk henvender sig til singler, der ønsker seriøse og langvarige forhold. At man søger en ”partner med niveau” vil sige, at man leder efter en person, som bl.a. ligner en selv med hensyn til uddannelsesniveau, interesser og personlighedstræk. For at matche folk bedst muligt har man i samarbejde med psykologer og relationseksperter udarbejdet en omfattende personlighedstest.

De tilmeldte singler på Partnermedniveau.dk skal alle sammen igennem personlighedstesten når de tilmelder sig. Ud fra de svar man giver bliver man matchet med andre singler, der ligner en selv med hensyn til livsstil og datingambitioner. Man kan derefter bruge sidens besked-system til, at kontakte de singler som man finder særligt interessante.

Man møder ikke nogle useriøse profiler på Partnermedniveau.dk, fordi alle profiler bliver personligt godkendt af sidens kundeservice. Det intelligente matchmaking-system øger chancen for at finde en partner markant.

  1. Scor.dk

Scor er en af Danmarks første dating sider med fokus på frække aftaler og har ikke ændret sig meget i årene der er gået – på godt og ondt. Med mere end 100.000 medlemmer er det en af Danmarks største og har en stor gruppe af trofaste medlemmer. Lad det være sagt med det samme, Scor er (meget) mere fræk end almindelige dating sider. Nøgenbilleder er fx tilladt og det er der en del brugere der dyrker! Selvom sex fylder meget på Scor – især udlevelse af fantasier og frække flirts, så er det bestemt muligt at finde en kæreste eller en helt almindelig date på siden, men det er ikke side at være på hvis man bliver fornærmet over at se folk i deres nøgenhed engang imellem! Derfor deler Scor nok også vandene, mange er vilde med siden – især kvinder som får enormt meget opmærksomhed. Tjek også deres svenske side ix.nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.