Dyreglade personer skal give plads til dyrene i deres liv

lk12

Hesteglade personer er som regel folk, der generelt er glad for dyr. Og hvis man er en stor dyreelsker, så handler det også om at give rigtig plads til dyrene i ens liv. I en travl og moderne hverdag kan det hurtigt glemmes. 

Her kan du finde en række gode råd til hvordan du gør bedre plads til dyrene i dit liv. Læs med her hvis det er noget der fanger din interesse. 

 

Sæt tid af i kalenderen til staldtid

Det er først og fremmest vigtigt, at du gør plads i kalenderen og komme ud til staldene omkring hestene. For mange hesteglade personer er dette også en måde at finde ekstra ro på i en ellers travl hverdag. Og det er en måde hvormed de plejer det mentale helbred. Det er derfor også meget vigtigt, at man netop sætter nok tid af til dette. 

Det er generelt en god ide at planlægge sin kommende uge søndagen inden den går i gang. På den måde har man et meget bedre overblik over, hvad der skal ske i de kommende par dage. 

Hvis du deler hesten ude i staldene med en anden, så er det også en god ide lige at snakke sammen om jeres skemaer. Det duer jo ikke, at du tager ud i staldene for at ride hesten – for blot at opdage at den anden person allerede er derude og er i gang med at ride på den.

Skal der være plads til en hund eller kat også? 

De fleste mennesker spørger også sig selv på et eller andet tidspunkt, om der skal være plads til en kat eller hund i deres liv også. Det er meget naturligt her i landet at have disse dyr som kæledyr. Og det er derfor også normalt at spørge sig selv om dette. 

Begge dyr tager naturligvis tid at passe, men hunde kan være ekstra tidskrævende – hvorimod en kat ofte går og passer sig selv. Det er derfor noget at overveje, hvis man i forvejen har masser om ørene med at passe hest, gamle mormor, børn, have og arbejde. 

fugl

Det vilde ude i haven

En anden måde du kan få lidt mere dyreliv ind i dit liv er ved at give plads til det ude i haven. I dag kan man for eksempel købe et vælg af huse til pindsvin, fugle og bier. Du kan endda også købe noget fuglelegetøj, så fuglene rigtig kan gå og muntre sig derude!

Det kan være helt oplagt at købe noget af alt dette hjem og hænge det op ude i haven. På den måde vil man meget snart få mere besøg derude og det vil kun være dejligt at vågne op til fuglesang om morgenen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *