Det bedste udstyr til din hest

lk12

Hvis du vil skabe den bedste trivsel og tilværelse for din hest, bør du skaffe dig det helt rigtige udstyr i bedste kvalitet. Der er mange forskellige produkter på markedet, og det kan faktisk være lidt svært at finde rundt i, hvad din hest har behov for. Læs med her, hvis du vil vide mere om hesteudstyr. Hos Canem kan du desuden læse meget mere om udstyret.

Pige og hest

Dækkener og støttebandager 

Dækkener og støttebandager hjælper med at forebygge og behandle led- og muskelskader hos din hest. Du bør altid gå efter dækkener og støttebandager i den bedste kvalitet. Det skaber nemlig ligeledes den bedste komfort for din hest hele året rundt. Der findes også specifikke dækkener og støttebandager, der egner sig til særlige behov hos din hest. Dækkenerne og bandagerne fungerer på den måde, at de skaber varme og øger blodgennemstrømningen på hesten. På denne vis forebygger det skader, men behandler også allerede indtrådte skader, så de i hvert fald ikke bliver endnu værre. Den ekstra varme er også rigtig gode for muskelspændinger hos hesten. 

Grime 

Grimer laves i mange forskellige materialer. Det kunne eksempelvis være læder, nylon eller reb. Materialet, grimen er lavet af, afhænger af, hvad grimen skal bruges til. Det handler selvfølgelig også om, hvor flot, du mener, din grime skal være. En lædergrime er klart den mest sikre og flotte grime, som du kan få fat i, men prisen retter sig naturligvis også derefter. Ved træning er det dog ikke så vigtigt, hvordan grimen ser ud. Her er et reb ganske fint. Rebgrimerne kan justeres på samme vis som lædergrimer, så de passer perfekt til netop din hest. Rebene kan dog også være bedre at bruge under træning, da hesten reagerer langt bedre på dem. Du skal dog huske på, at grimen stadigvæk skal bindes rigtig, så knuderne er på de rette steder på hestens hoved. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.